Анатолій Павленко розпочав у Радомишлі передвиборчу агітацію

Шрифти

Сьогодні зранку невеликий, скромний агітаційний щит кандидата у народні депутати від Радомишльщини Анатолія Павленка агітатори розташували на височині центрального входу у міське «Сільпо». Випадково чи ні, наразі невідомо.

а павленко Але подібна агітація значно грандіозніщих розмірів інших кандидатів - його суперників по 66-му округу, була внизу, на нульовій відмітці.
Вдале розміщення нагадувало тисячам щоденних відвідувачів «Сільпо» про наближення виборів та необхідність власного вибору, який пропонує Анатолій Павленко:

«Сьогодні в Україні існує багато проблем, пов‘язаних із земельною, судовою, правоохоронною та виборчою реформами та розвитком місцевого самоврядування. На жаль, ці питання лише обговорюють, але на ділі результатів досі немає. Я підтримую політику децентралізації і можливість місцевих громад розпоряджатися виділеними коштами з бюджету, але аби реформа працювала, необхідно закріпити її на законодавчому рівні, щоб громадяни були впевнені у стабільному майбутньому. Щодо земельної реформи, я відстоюватиму чітку позицію недопущення скасування мораторію на землю, а у разі його прийняття земля повинна бути захищена від розкрадання!
Збережем українську землю від олігархів та аферистів!
Я не допущу зубожіння людей, поки інші наживатимуться на нашій рідній, родючій землі!»

В тему: -«Радомишлянин Анатолій Павленко зареєстрований кандидатом в депутати»;


- «Я, Павленко Анатолій Анатолійович, вирішив балотуватись в народні депутати України шляхом самовисування» дивись, читай ТУТ Анатолій Павленко - кандидат в окрузі 66 - Home | Facebook