Законопроєкт нардепа Т.Грищенко не підтримали її однопартійці

Шрифти

Законопроєкт Т.Грищенко не підтримали її однопартійці
Як відомо нардеп від «Слуги народу» Тетяна Грищенко, якій надали перевагу виборці 66-го виборчого округу, куди входить Радомишльський район, зареєструвала проект постанови ВР №4234, яким пропонується перенести ІІ місцевих виборів через сплеск коронавірусу.



Партія «Слуга народу» спростовує інформацію про скасування другого туру місцевих виборів в Україні через коронавірус. У політичній силі наголосили, що відповідний законопроект нардепки від «СН» – «особиста думка окремого депутата».

«Партія «Слуга Народу» не ініціюватиме скасування другого туру місцевих виборів через поширення коронавірусу. Згадана ініціатива є особистою думкою окремого депутата і не збігається з позицією партії «Слуга Народу». До того ж виборчий процес перебуває на фінішній прямій, тож подібні зміни в ньому неможливі», – йдеться у заяві партії.

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня, а другий тур – протягом 3 тижнів від встановлення результатів І туру. На ньому обиратимуть голів громад з понад 75 тисяч виборців, якщо в першому турі жоден із кандидатів не набрав 50% плюс 1 голос.