Голова Радомишльської об’єднаної громади В.Тетерський провів брифінг

Шрифти

16.10.2020. Голова Радомишльської об’єднаної громади В.Тетерський провів брифінг.



На зустрічі з мером Радомишля були присутні журналісти місцевих друкованих засобів інформації та інтернет- видань, діючі депутати міської та районної рад, громадські активісти, кандидати в депутати до міської ради на виборах – 2020.

Упродовж зустрічі на всі запитання щодо життєдіяльності місцевої ОТГ та вже упродовж каденції вирішені соціальні справи в освітній, медичній галузях, благоустрою громади, тощо, В.Тетерський дав обґрунтовані відповіді, підкріплені цифровим фактажем та ознайомив присутніх з планами вирішення назрілих проблем.

бриф 2

У процесі тривалого спілкування, незважаючи на гострі, а порою й не в коректній формі поставлені запитання, відчувалася детальна обізнаність мера про фактичний стан та потреби кожної соціальної галузі, мешканців міста та сіл, що входять у структуру ОТГ.

бриф 1

У підсумку В.Тетерський не тільки дав відповідь на всі поставлені учасниками зустрічі усні запитання, а й також відповів на багаточисельні письмові запитання, що надійшли на його адресу від громадських організацій.