У Радомишлі заздалегідь до початку навчального року подбали про безпеку навчання дітей в умовах карантину

Шрифти

Початок 2020-2021 навчального року у Радомишлі особливий. Бо вперше діти будуть навчатися в школах  та відвідувати дитсадки в умовах карантину через поширення коронавірусної інфекції - зазначає офіційний сайт міської громади. 


Збереження здоров’я і життя дітей, педагогічних працівників, персоналу закладів освіти у організації роботи шкіл та садочків у новому навчальному році на території Радомишльської громади є пріоритетним питанням для міського голови Володимира Тетерського.

Саме по ініціативі мера зазделегідь до початку навчального року внесено на розгляд сесії міської ради питання про   виділення коштів на придбання необхідних засобів, визначених санітарним законодавством, для запобігання поширення коронавірусної інфекції у закладах освіти громади.

Депутати підтримали вкрай важливу пропозицію   міського голови. На закупівлю необхідних товарів з міського бюджету було спрямовано на 355тис.грн. У тому числі на потреби загальної середньої освіти - 255 тис. грн., для закладів дошкільної освіти - 100 тис. грн.

Закладами освіти закуплено засоби індивідуального захисту, деззасоби та всі необхідні матеріали для забезпечення роботи в умовах карантину.