Радомишльська поліція повідомляє

Шрифти

Як захиститися в умовах карантину від домашнього насильства? Куди звернутися за допомогою?

Для громадян району, на інформаційних стендах інспектор ювенальної превенції спільно з дільничним офіцером Радомишльського відділення поліції залишили інформаційні наліпки щодо попередження домашнього насильства, номерами телефонів екстерних служб та гарячих ліній, які нададуть консультативні послуги щодо протидії домашньому насильству.

Головне завдання інформаційної кампанії - попередження домашнього насильства та допомога постарждалим особам.


До чергової частини Радомишльського відділення поліції надійшов письмовий рапорт старшого дільничого офіцера поліції з інформацією про те, що один із жителів району зберігає та вживає наркотичні засоби.

Тому дільничими Радомишльського ВП, в рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту - караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк), було проведено санкціонований Радомишльським районним судом обшук.

В результаті цього обшуку, в господарській будівлі громадянина, було виявлено та вилучено подрібнену рослинну масу темно-зеленого кольору , ззовні схожу на потерті листя коноплі. Вилучену речовину відправлено для подальшого експертного дослідження фахівцями Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За даним фактом триває досудове розслідування.

за повідомленнями Радомишльського райвідділку поліції