Радомишль: новини футболу

Шрифти

Суперкубок Житомирщини:визначено місце проведення

Суперкубок Житомирської області з футболу 2019 року між ФК «Мал» (Коростень) та ФК «Полісся» (Ставки) відбудеться 1 травня у м. Новоград-Волинський на стадіоні «Авангард». Початок матчу – 14:00.

 

Також переглянути поєдинок можна буде в режимі онлайн – пряму трансляцію проведе Житомир.info. Запрошуємо всіх до Новограда-Волинського на мега протистояння володаря Кубка Житомирщини-2018 і Чемпіона Житомирщини-2018.

 Суперкубок Житомирської області – одноматчевий турнір, який проводиться Житомирською обласною федерацією футболу.

У Суперкубку зустрічаються володар Кубку Житомирської області й переможець Чемпіонату Житомирської області. Нагадаємо, що ФК “Полісся» с. Ставки, являється володарем кубку області з футболу – 2017 року, чемпіоном Житомирської області з футболу – 2018 року та володарем Суперкубку області з футболу – 2019 року.


21 квітня відбулися перші матчі 1\4 фіналу Кубку районної газети "Зоря Полісся" з футболу. До Вашої уваги результати матчів:

"Метеор" с. Мірча - "Метеор" с. Нова Буда 2:4
"Сокіл" с. Межирічка - "Полісся" с. Ставки 2:6
"Спортінг" с. Котівка - "Явір" с. Потіївка 1:0
"Вепр" с. Веприн - "Будівельник" Радомишль 0:5
Матчі - відповіді відбудуться 28 квітня 2019 року.

20 квітня футбольна команда з нашої громади ФК "Полісся" с. Ставки стартувала в 1\8 розіграшу Кубку області з футболу. У гостях в с. Нова Борова наші футболісти у першому матчі перемогли місцевий "Оріон" з рахунком 1:0. Матч - відповідь відбудеться 27 квітня на стадіоні в с. Ставки о 13.00 год.