У Радомишлі на наступних виборах можуть з’явитися знакові – і не дуже – політичні фігури. Нові кандидати в нардепи

Шрифти

«Найбільша концентрація кандидатів на Малинському виборчому окрузі №66 ( в округ входить Радомишльський район): конкуренцію діючому депутату Павлу Дзюблику можуть скласти колишній депутат від округу Віталій Журавський.

А також радник найбільшого українського виробника курятини, агрохолдінгу МХП, Юрій Забела, син екс-голови ВР – Іван Литвин, генеральний директор компанії Юнігран Сергій Диняк, які вже проявилися на окрузі. Не виключено, що саме на цьому окрузі, за інформацією джерел з “Народного фронту”, спробує отримати мандат і голова РНБО Олександр Турчинов”, - повідомляє www.1.zt.ua

“Поки нардеп Дзюблик розгорнув фейсбучну –дуель з екс-нардепом Журавським, згадуючи темні сторони політ-біографій, екс-губернатор Юрій Забела з депутатом-однопартійцем з РПЛ, взяв участь в полюванні чи то на фазанів, чи на розкрадачів торфу, в результаті якого голова сільскої ради з Іванківщини написав на обох заяву в міліцію про побиття. Конкуренти підхопили інформацію і активно розтиражували. Останні дні можна спостерігати неабияку медіактивність пана Забели, але історія залишить плями на його біографії.

 Павло Дзюблик піариться на ремонтах соціальних об’єктів за рахунок коштів з бюджету, які він залучив, розіграв екологічний конкурс-лоторею.”, – зазначає  видання, посилаючись на резюме експертів. 

“Агітатори, що представляються помічниками Юрія Забели, записують пенсіонерів на отримання безкоштовних дров. Ця технологія може скласти серйозну конкуренцію проекту Віталія Журавського з роздачі безкоштовних окулярів, що вже більше року проводиться на окрузі (до початку офіційного виборчого процесу такі подарунки виборцям не порушують законодавство)”, - зазначає видання.