Анатолій Павленко: я іду в парламент працювати для захисту інтересів кожного мешканця нашого округу, кожного міста, селища, села

Шрифти

Дорогі друзі!
Я іду в парламент працювати для захисту інтересів кожного мешканця нашого округу, кожного міста, селища, села.



IMG 1290Все життя я прожив на Житомирщині. Народився на Житомирщині в селі Лутівка Радомишльського району.Ходив у звичайну школу, як і мільйони наших співгромадян.У 1993 році закінчив Житомирський агроекологічний університет.Чесно працював сам і створював робочі місця для інших. Я іду до людей і спілкуюсь із Вами в живу, а не через телеекрани.
На відміну від інших кандидатів в депутати, я не маю жодних зобов’язань перед партіями, політиками або бізнес-групами.Я маю збов’язання лише перед виборцями нашого округу, тому – іду в Раду як самовисуванець.
Я ніколи небув членом «Партії регіонів».Більше того, я принципово відмовився з ними співпрацювати у 2010 році.Я пішов з посади Голови Радомишльської райдержадміністрації, коли Януковича було обрано президентом.
Коли почалась Революція гідності, я з іншими патріотами нашого краю строював загони самооборони від «тітушок». І на відміну від багатьох інших фейсбук-воїнів не піарився на своїй боротьбі проти режиму. І зараз мені смішно дивитись, як регіонали, які привели війну в наш дім, які персонально винні у смертях наших солдат, зараз знов пхнуться до влади.
Коли почалась війна, я зосередився на допомозі нашій армії, яка відновлювалась після десятиліть руйнування. Купував каски, бронежилети, позашляховики, тепловізори, - все, що могло хоч якось захистити наших солдат від ворожої кулі.
Війна триває вже шостий рік. Як і кожна нормальна людина, я хочу, щоб вона якнайшвидше скінчилась. Але ми не маємо морального права перед пам’ятю наших загиблих воїнів, завершити її на умовах ворога. Мир Україні необхідний, але на умовах України.
Як майбутній депутат, я готовий працювати в коаліції нового президента. В коаліції я матиму більше можливостей впливати на політику уряду. В коаліції я матиму більше можливостей допомоги нашому округу.
Своїм завданням в парламенті і в коаліції я вважаю збереження проукраїнської політики. Збереження курсу на євроатлантичну інтеграцію. Захист нашої території від агресора. Мир Україні забезпечить потужна українська армія. Україна має продовжити курс на євроатлантичну інтеграцію.
Я за скасування недоторканності. Я за позбавлення мандату за кнопкодавство. Всі повинні бути рівні перед законом і судом. Переконаний, що депутат повинен бути на робочому місці і голосувати особисто.
Я за повернення статті за незаконне збагачення.
Я голосуватиму тільки за такий бюджет, в якому є кошти для достойних зарплат освітянам і медикам. Я голосуватиму тільки за такий бюджет, в якому буде передбачено підвищення пенсій. Це справи совісті, які легко зрадить депутат, який іде від партії.
Я за захист української землі и людей, котрі на землі працюють. Земля повинна бути захищена від розкрадання. Забезпечу, щоб українські пасовища і чорноземи належали українцям. Належати тим, хто на ній працює.
Я за те, щоб села та райцентри мали такий же доступ до соціальних благ та сучасних можливостей, як і жителі столиці. Досить подвійних стандартів. Ми не хочемо бути людьми другого сорту.
Уся моя діяльність в парламенті буде спрямована на створення умов привабливості проживання в рідній країні, а не за кордоном.
Як майбутній депутат, я за сильну європейську державу. За достойні пенсії і зарплати. За збільшення коштів для місцевих громад. Заякісні дороги.За землю і ліси, які належать українцям. Заукраїнськийгаз, який люди повинні одержувати по чесній українській ціні. За захист і підтримку малого бізнесу і сімейних господарств.
Поряд із питанням завершення війни, одним із найважливіших питань вважаю питання миру релігійного.Не існує Бога за національністю. Для мене Він триєдиний. Кожна людина має жити і поступати по Закону Божому.І кожен священник має сіяти в людях віру, надію і любов.
Я закликаю всіх мешканців нашого округу прийти 21 липня на виборчі дільниці і підтримати мою кандидатуру.

ДОБРІ СПРАВИ ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ

Один із класиків сказав: «Із усіх наук, які людина повинна знати, - найголовнішою є наука про те, як жити, аби допомагати людям». Тож, у наш непростий, сповнений економічних і політичних потрясінь час, - напрочуд цінними є добрі справи та прояви чуйності, милосердя й співпереживання за долю ближнього.
Виборчі перегони, які нині тривають в Україні, - є своєрідним лакмусовим папірцем для кожної політичної сили та кандидатів у депутати до Верховної Ради України по мажоритарних округах.
З якими програмами і гаслами вони йдуть до людей, які добрі справи стоять за тим чи іншим кандидатом в депутати, - усе це виборець має не лише знати, а й гідним чином оцінити, аби, прийшовши на дільницю, віддати свій голос за найдостойніших.
По 66-му виборчому округу кандидатом у депутати Верховної Ради України зареєстровано і Анатолія Анатолійовича Павленка – уродженця с.Лутівка Радомишльського району Житомирської області. Закінчивши свого часу з відзнакою школу і Державну агроекологічну академію України, - отримав диплом за фахом «економіст бухгалтерського обліку та фінансів». Працював головним економістом в місцевому колгоспі, заступником генерального директора ТОВ «Селекційний центр «Україна» с.Велика Рача, начальником управління економіки РДА та начальником управління логістики і забезпечення виробництвом ВАТ «Пиво-безалкогольного комбінату «Радомишль». Із 2005 по 2010 роки – голова Радомишльської райдержадміністрації. Закінчив аспірантуру Житомирського агроекологічного університету та Національну академію державного управління.
Обирався депутатом сільської ради, був депутатом Радомишльської районної ради трьох скликань. Нині – депутат Житомирської обласної ради.


Що доброго зробив Анатолій Павленко для своєї малої батьківщини – у розповідях його земляків.

Петро МАКАРОВ – очільник Борщівського старостинського округу:
- Сільські громади завжди потребували підтримки як з боку влади, так і зі сторони народних обранців та добрих, небайдужих людей. З обранням А.А.Павленка депутатом Житомирської обласної ради, село отримало в його особі щиросердного вболівальника за долю жителів громади, а особливо – за найменших мешканців Борщева. Завдяки коштам, які були спрямовані депутатом на переобладнання шкільних приміщень під навчально-виховний комплекс, та допомоги міської влади, - нині маємо в селі дитячий садочок, який із задоволенням відвідує малеча. Батьки щасливі, що їхні сини і донечки перебувають у прекрасному дошкільному закладі, вчителі радіють майбутнім учням, а жителі громади упевнені: відкриття садочка – шлях до відродження села.

Сергій ЄСИПЕНКО – очільник Осичківського старостинського округу:
- Коли в школі тепло, то й навчання дітям у радість. А допоміг вирішити проблему з опаленням школи наш земляк – депутат обласної ради Анатолій Павленко. За його сприяння було закуплено котел, проведено капітальний ремонт шкільної котельні та замінено вікна в першому класі. Вдячні жителі села народному обранцю і за виділення коштів на ремонт лікарської амбулаторії та спорудження на її території криниці.

Ніна ЛЯШЕВСЬКА – головний лікар Центру ПМСД:
- Медична галузь переживає непрості часи, тож допомога влади та депутатів рад усіх рівнів щодо вирішення нагальних, болючих проблем лікарень, амбулаторій, ФАПів і фельдшерських пунктів – є не те що рятівним кругом, а просто таки вирішальним задля її функціонування та виживання. Переймаючись питаннями роботи такої важливої медичної ланки, як Центр первинної медико-соціальної допомоги Радомишльської міської ради, депутат облради А.А.Павленко добився спрямування чималої суми коштів з обласного бюджету на закупівлю комп’ютерної техніки та заміни вікон і дверей для КНП; поточного ремонту приміщення Осичківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, а також капітального ремонту покрівлі й придбання дверей і вікон для фельдшерського пункту в с.Меделівка. Тож хай добрі справи депутата, який переймається питаннями медицини задля життя і здоров’я наших громадян, - будуть й надалі для нього мірилом чуйності милосердя.

Галина ПОЧТОВА – соціальний працівник Радомишльського центру з надання допомоги одиноким,
непрацездатним громадянам:
- Живу і працюю в с.Раковичі - гарному поліському селі, яке з усіх сторін оточують ліси та озера. Обслуговую людей, котрі опинилися в складних життєвих обставинах. Неодноразово зверталася до А.А.Павленка, аби він допоміг моїм стареньким та немічним підопічним, які раді кожному доброму слову й вияву чуйності. Щиро дякуємо Вам, шановний Анатолію Анатолійовичу, за турботу про ветеранів війни та праці, за спрямування коштів на поточні ремонти дорожнього покриття наших сільських вулиць.

Олена МАКСИМЕНКО – очільниця Кичкірівського старостинського округу:
- Є люди, у яких слово не розходиться з ділом, а тому їх слід підтримувати, бо вони – носії добрих справ. Приміром, для нашої сільської громади такою людиною є депутат обласної ради Анатолій Павленко. Добре знаючи життя села, бо й сам родом із сільської місцевості, - він із співчутливістю і сердечністю співпереживає за тих, до кого прийшла біда. Коли у нашої односельчанки згоріла хата, - першим, хто її підтримав матеріально, - був Анатолій Анатолійович. Допомагає він і тим, хто потребує коштів на лікування, бо на нинішні пенсії простим людям розраховувати не доводиться. А ще – домігся спрямування коштів на придбання меблів, телевізора та комп’ютера для нашої сільської школи.
Дізнавшись, що А.А.Павленко вирішив балотуватися кандидатом до Верховної Ради України, - передаю йому побажання від переважної більшості своїх односельців: перемоги Вам, Анатолію Анатолійовичу!

Сергій ГАВРУТЕНКО - Вишевицький сільський голова:
- Спорт у Вишевицькій об’єднаній територіальній громаді – в пошані, тож усіляко підтримуємо і дитячі, і молодіжні команди. Розуміючи, що заняття в спортивних секціях та клубах сприяє популяризації здорового способу життя серед підростаючого покоління, - проводимо спартакіади, різноманітні змагання та турніри. Щиросердно дякуємо депутату облради Анатолію Павленку за виділені з обласного бюджету кошти, на які було придбано спортивний інвентар та футбольну форму для молодіжних команд із Веприна, Ірші, Вишевичів та Межирічки.

Микола ГОНЧАРЕНКО — очільник Великорацького старостинського округу:
- Знаю Анатолія Анатолійовича як сильного економіста, розумного господарника, мудрого керівника та просту й чуйну людину. Переконаний, що його рішення балотуватися до Верховної Ради України – є виваженим і таким, що достойне поваги. А кому ж, як не йому, відстоювати інтереси села на найвищому законодавчому рівні? Там мають працювати професіонали!
Будучи депутатом Житомирської обласної ради, Анатолій Анатолійович зробив для сільських жителів чимало добрих справ. Приміром, за кошти, спрямовані з обласного бюджету, - було відремонтовано дорожнє покриття вулиць у Великій Рачі, придбано оргтехніку, пральну машину для дитсадка, замінено вікна у Великорацькій школі та проведено поточний ремонт клубів у селах Чудин і Мала Рача.
Він – наш земляк, тож хай наша рідна поліська земля надихає його на нові звершення і перемоги!

Лариса БОНДАРЕНКО — директор Будинку культури с.Лутівка:
- Завітайте до нашого Будинку культури – і ви побачити, як там нині гарно. А які нові стільці зараз в актовій залі! Щиро дякуємо за виділені кошти з обласного бюджету на це обладнання депутату облради Анатолію Павленку. На таких стільцях відтепер зручно дивитися концерти і дорослим, і дітям, а мені, як завідуючій, - радісно від того, що наш заклад оновлюється і стає справжнім місцем культурного дозвілля та відпочинку сільських жителів.

Ольга КИРИЧЕНКО – очільниця Пилиповицького старостинського округу:
- Що таке міст для жителів нашого села – знають усі пилиповичани, бо він з’єднує ліву й праву околиці одного із найвіддаленіших населених пунктів Радомишльщини, та села, що входять до Пилиповицького старостинського округу. Завдяки його наявності діти мають змогу відвідувати школу та дитсадок, літні люди – дістатися до магазину, лікарняного закладу та вирішити будь-які побутові питання, а молодь – побувати на концерті, дискотеці чи іншому культурному заході.
Кожної весни повінь пошкоджує споруду, тож потреба в її ремонті завжди є нагальною.
Чи може громада власними силами вирішити таку проблему? Звичайно ж, ні, тому ми щиро вдячні, що цим питанням перейнявся депутат обласної ради Анатолій Павленко. За його сприяння на поточний ремонт мосту було виділено кошти держаної субвенції, тож люди дякують нашому земляку за турботу про сільських жителів і бажають йому перемоги на виборах до Верховної Ради України.

Станіслава МАРТИНЕНКО – директор Будинку культури с.Потіївка, депутат сільської ради:
- Завдяки депутату обласної ради Анатолію Павленку проведено ремонт фасаду нашого закладу культури та замінено вхідні двері; встановлено твердопаливний котел і нові склопакети у фельдшерсько-акушерському пункті с.Облітки; придбано меблі для Потіївського дошкільного закладу «Веселка». Подбав депутат і про наш Потіївський ліцей, залучивши з обласного бюджету кошти для проведення капітального ремонту фасаду закладу та на ремонт кабінету хімії. Вважаю, що нашій об’єднаній територіальній громаді повезло з депутатом, бо він завжди серед людей: переймається проблемними питаннями, допомагає тим, кому скрутно і ніколи не відмовляє у допомозі.

Артем ПРИБОРЕЦЬКИЙ – головний лікар Комунальної установи «Радомишльська
стоматологічна поліклініка»:
- Приміщення, в якому знаходиться наша установа, було побудоване ще в дореволюційні часи, а тому потребує постійного залучення коштів на проведення ремонту. Колектив поліклініки вдячний депутату обласної ради А.А.Павленку за допомогу в проведенні поточного ремонту фасаду.

Ольга САМЧУК – начальник відділу освіти Радомишльської міської ради:
- Діти – наше майбутнє, тож докладаємо зусиль, аби вони навчалися й мали змогу розвивати свої творчі здібності та нахили в комфортних умовах. Допомагає нам у цьому влада і депутати рад усіх рівнів, серед яких – і Анатолій Павленко.
Завдяки йому було спрямовано кошти державної субвенції на замінену вікон у Радомишльській ЗОШ №5, Заболотській школі та Будинку дитячої творчості, придбано матеріально-технічне обладнання для НВК №4 ім. І.Самоплавського і Мірчанського НВК 1-2 ступенів, а також спортивний інвентар для сільських навчальних закладів.

Добро людське – це так багато,
Воно – із кореня тепла.
Його душевного багаття
Не згасять кривда і біда.
Своїм добром когось зігріти –
Яке велике вміння це!
Нехай візьмуть у спадок діти
Добра людського деревце!