Радомишльщина: у с.Потіївка місцевий житель розбоєм вирвав у пенсіонерки гаманець з 10 000 грн

Шрифти

07.07.2019 року до чергової частини Радомишльського відділення поліції  надійшло повідомлення жителя с. Потіївка про те, що невідома особа викрала гроші у його сусідки.



На місце події направлено слідчо-оперативну групу Радомишльського відділення поліції, яка встановила, що 07.07.2019 року близько 14.00 невідомий чоловік заліз на гужовий транспорт, який рухався по вул. Центральній с. Потіївка  та вирвав з рук місцевої жительки, пенсіонерки, чорний гаманець, у якому знаходилося 10000 гривень, після чого зник у невідомому напрямку.
Завдяки проведеним оперативним заходам поліцейськими було встановлено та затримано злочинця, яким виявився раніше судимий місцевий житель. У правопорушника було вилучено 5653гривень, решту на момент затримання зловмисник потратив на власні потреби.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст. 186 КК України (грабіж).
За скоєне зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу розміром від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.