У Радомишлі поліція «пощипала» перепродух біля «Сільпо».

Шрифти

Казочки про те, що на центральному міському майдані процвітає  несанкціонована вулична торгівля в антисанітарійних умовах тому, що у бабусь невелика пенсія – це вічна ширма для дешевого піару політиків місцевого розливу та людей, які займаються перепродажем продуктів, вирощених чужими руками.

0 02 05 ee0bde43bcb2057de73d28566535b56593e0c54791df6e6420e00e83aee8f419 fullСеред одних і тих же облич реалізаторів, які торгують з асфальтної долівки, сільповських причілків та у тіньовій прохолоді міських каштанів зрідка з’явиться одинока справжня сільська жінка, чи бабуся з пляшкою молока чи полуницями, яку відразу помітиш по натруджених, мозолистих руках. Постоявши якусь хвильку часу, вона біжить на маршрутку, яка прямує в 11- 12 годин один раз на день до села. Придивіться, тут щоденно одні і ті ж люди сидять зранку до вечора. Вони не підприємці, не платять податків до міського бюджету. Проте самі та їх сім’ї щоденно користуються соціальними послугами освіти, медицини, школами, дитсадками. Вимагають від міської влади щоб цілодобово була вода, каналізація, щоб вулиці були прибрані, заасфальтовані та горіли ліхтарі.
Тим часом ціни тут зазвичай значно вищі чим у підприємців на районному ринку. Наприклад у цей день на ринку пропонували мелітопольську черешню по 42гр, тут вона коштувала 73грн.