Радомишлянин Анатолій Павленко зареєстрований кандидатом в депутати

Шрифти

Анатолій Павленко - нині депутат Житомирської обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», голова Радомишльської РДА у 2005 - 2010 рр, зареєстрований кандидатом у депутати по 66-му виборчому округу, куди входить Радомишльський район.


а павленкоПавленко Анатолій Анатолійовичнародився 11 липня 1973 року в селі Лутівка Радомишльського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в селі Мала Рача Радомишльського району Житомирської області, судимість відсутня, самовисування.


Нагадаємо, що по 66-му виборчому округу зареєстровані:
- Данілов Олексій Миколайович – народився 15 сiчня 1985 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, менеджер зі збуту, ТОВ «Дорідан», безпартійний, проживає в місті Житомирі;
- Петренко Віталій Іванович – народився 3 березня 1983 року в селі Мала Зубовщина Коростенського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, юрист, ПП «Енерголісбуд-2008», безпартійний, проживає в місті Житомирі.
Також нагадаємо, під час партійних з’їздів були повідомлення про потенційних кандидатів по Малинському мажоритарному округу: від партії Вакарчука «Голос» в мажоритарному окрузі №66 – Соболівський Антон Михайлович, від «Громадянської позиції» Гриценка балотуватиметься Шатилович Володимир Леонідович.
З шести мажоритарних округів Житомирської області кандидат від партії Вакарчука буде лише в одному: округ №66 (центр – Малин) – Соболівський Антон Михайлович.
Зараз Соболівський є депутатом Коростишівської міської ради, куди був обраний як висуванець політичної партії «Рух нових сил». В його декларації за 2018 рік зазначено, що він проживає у Києві, працює адвокатом в адвокатському об'єднанні «Бонюк і Партнери» і є його співвласником. Станом на 1 січня 2019 року Антон Соболівський був членом політичної партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» та членом громадського об’єднання «Велоклуб "ГранБайк"».
- Ходаковський Богдан Васильович – народився 18 сiчня 1996 року в смт Чоповичі Малинського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.