Депутат облради від Радомишльщини М.Григорович взяв участь у роботі комісі з питань бюджету

Шрифти

Член постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власност – депутат від Радомишльщини Микола Григорович взяв участь у її засіданні.


«22 травня комісія розглянула зміни до обласного бюджету на 2019 рік.
На сесії, яка відбудеться 23 травня, депутати планують розподілити 56 млн грн залишків коштів спеціального фонду обласного бюджету. З них за пропозиціями депутатів – 6,2 млн грн, а за пропозицією обласної державної адміністрації – понад 50 млн грн.
На сферу медицини планується направити майже 16 млн грн. На обласну клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського виділять майже 10 млн грн, майже 1 млн грн - на обласний онкологічний диспансер для проектно-кошторисної документації під лінійний прискорювач та КТ і капітальний ремонт окремих приміщень закладу.
На соціальний захист буде спрямовано понад 2 млн грн вільних залишків, на галузь культури – 3, 2 млн грн, на фізичну культуру і спорт – майже 7,5 млн грн. Також 10 млн грн заплановано спрямувати на видатки на реалізацію заходів регіональних галузевих Програм.
Також буде спрямовано субвенцію з державного бюджету у розмірі 74,3 млн грн. Зокрема, на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» - 45,6 млн грн, на закупівлю шкільних автобусів – понад 14 млн грн, персональних комп’ютерів – майже 10 млн грн» - розповідає Микола Станіславович .