Футбольний клуб з Радомишльщини «Полісся» (с.Ставки) – переможець Суперкубку Житомирщини.Фото

Шрифти

1 травня у м. Новоград-Волинський відбувся матч розіграшу Суперкубку Житомирської області з футболу 2019 року між ФК «Мал» (Коростень) та ФК «Полісся» (Ставки).



«Мал» і «Полісся» зустрічалися всього чотири рази у Чемпіонаті Житомирської області – дві нічиї (0:0, 1:1), перемога «Мала» (1:0) й «Полісся» (2:1). А гравець Коростеня В’ячеслав Гаєвський найчастіше відзначався у протистояннях команд – два м’ячі на рахунку півзахисника.
У суперкубковому протистоянні сильнішими виявилися підопічні Олега Целованського. Команда зі Ставків вже на 4-й хвилині матчу відкрила рахунок – подача з кутового, результативна передача головою та розстріл володінь кіпера «Мала» Віталієм Дударем. Після пропущеного коростенці влаштували справно навалу володінню Віталія Середи, проте голкіпер спіймав кураж і залишив ворота сухими попри зливу на футбольному полі.
У другій половині гри Олександр Набільський, обігравши двох захисників Коростеня, з-за меж штрафної поцілив у правий нижній кут воріт та знищив усі шанси «Мала» на перемогу – 0:2.

Отже Суперкубок отримав прописку на Радомишльщині. Відео матчу ТУТ