Радомишльщина: у с.Прибуток при спалюванні трави загинула жінка, а у с. Макалевичі та м.Радомишлі знайдено небезпечні предмети

Шрифти

В селі Прибуток, попередньо через спалювання трави, загинула 81-річна пенсіонерка.

Про подію 3 квітня о 21:59 вогнеборців сповістили поліцейські. З’ясувалося, що жінка проводила спалювально-очисні роботи вздовж дороги біля свого обійстя. Пенсіонерку у вогнищі знайшла сусідка, яка і викликала швидку допомогу. Жінка була вже без свідомості.

Із опіками понад 60% тіла її госпіталізували до Радомишльської центральної районної лікарні. На жаль, через деякий час жінка померла.
Рятувальників на гасіння даної пожежі не викликали. Усі обставини наразі встановлюються правоохоронцями.

viber image103 квітня 2019 р. в селі Макалевичі поблизу ставку було знайдено 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм. часів минулих війн.
За словами чоловіка, він випадково натрапив на небезпечну знахідку, прямуючи стежинкою поблизу ставку. Повідомив в службу порятунку «101».

03 квітня 2019 на пункт зв’язку 16 державної пожежно-рятувальної частини (м. Радомишль) надійшло повідомлення про те, що в м. Радомишльпо вулиці Сингаївського місцева жінка на власному подвір’ї знайшла предмет, схожий на гранату.
Фахівці, які прибули на місце події, ідентифікували предмет як ручну гранату РГД-5 та викликали піротехнічну групу ДСНС.

Протягом години піротехніки області вилучили обидві небезпечні знахідки та знешкодили в спеціально відведеному для цього місці.