У Радомишлі сьогодні розкопували асфальт на Великій Житомирській.

Шрифти

Сьогодні, 28.02.2019, загін ремонтників «Житомиробленерго» зранку взявся розкопувавати асфальтобетон єдиної міської вулиці, що має гарне дорожнє покриття з її початку і до кінця - Великої Житомирської. Саме сюдою прямують тисячі туристів, як українських так і зарубіжних, до Замку – музею «Радомисль» Ольги Богомолець.


Енергетики кажуть, що примусили їх ламати асфальтобетон форс-мажорні обставини: сталося пошкодження робочого підземного кабелю 10 кв, що живить електропідстанції східної з південною частиною Радомишля. Потрібно ставити муфту на місці пориву кабеля – в іншому разів чимало міських споживачів залишаться без електроенергії.
У міському відділі ЖКГ запевняють, що не хвилюйтеся - все в ажурі: міське комунальне підприємство видало всі необхідні дозволи та ордер на проведення землерийних робіт виконавцю у відповідності до чинних вимог нормативних документів, діючих на території міської ради.

В документах прописано обов’язкову умову, що виконавець має відновити та привести у першопочатковий стан пошкоджене асфальтобетонне покриття.


Містянам залишається лише сподіватися, що відповідальні особи прискіпливо проконтролюють щоб на місці розкопок відновлювальні роботи за кошти «Житомиробленерго» були виконані якісно, покладений асфальтобетон з часом не просів, утворивши ковдобину. А покриття вулиці залишиться таким якісним , як і було.

0 02 05 db0f796d42db15215615b9ca34df53b077c67f8aa7abaa5b3de70aa323f40651 full Copy