Радомишльщина: кримінальні події за минулий тиждень

Шрифти

- 19.02.2019 року до чергової частини Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області звернувся житель смт. Городок з інформацією про відсутність мобільного телефону.


Проведеними заходами встановлено, що 19.02.2019 року близько 20-00 год. невідома особа, шляхом вільного доступу, з роздягальні спортзалу Будинку офіцерів в смт. Городок вул. Першотравнева, 19, таємно викрала мобільний телефон марки «МЕЙЗУ М6-Т», у корпусі фіолетового кольору, який був залишений в кишені верхнього одягу без нагляду. Цього ж дня до відділення поліції звернувся ще один житель смт. Городок з інформацією про викрадення мобільного телефону марки «Ксяомі РЕДМІ А-5», який був залишений у роздягальні спортзалу Будинку офіцерів в смт. Городок.
Попередня кваліфікація кримінальних правопорушень ч.1 ст. 185 КК України.
- 21.02.2019 року в ході проведення оперативних заходів працівниками поліції в м. Радомишль було затримано групу осіб, у яких вилучено паперовий згорток з речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану, вагою приблизно 3-3.5 грама та згорток з фольги, в якому знаходилася речовина зеленого кольору, схожа на марихуану, вагою приблизно 1-1.5грама.
Зазначену речовину у присутності понятих було вилучено.
Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ при ГУНП в Житомирській області для проведення відповідної експертизи.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст. 309 КК України.
- В рамках досудового розслідування кримінального проваження у раніше судимого жителя Радомишльського району, під час проведення санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено подрібнену рослинну масу зеленого кольору, зовні схожу на рослини коноплі, а також гвинтівку Мосіна, часів ІІ Світової війни, понад з десятки набоїв до нарізної та гладковствольної зброї калібру 7,62 та 16 мм, незареєстровану мисливську рушницю, мисливський ніж, банки з порохом, глушники та інше приладдя до зброї.
Вилучені речі направлені в НДЕКЦ для проведення експертиз, після проведення яких буде вирішуватись питання про притягнення місцевого жителя до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 309 та ч. 1 ст.263 КК України.
- 17.02.2019 року до Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області звернувся житель с. Ставки Радомишльського району, який виявив відсутність металопрофільного паркану.
Проведеними заходами встановлено, що в ніч на 09.02.2019 невідома особа, шляхом викручування саморізів, таємно викрала шість прольотів металопрофілю темно – червоного кольору по три метри кожний з паркану, яким було огороджено господарство заявника у м. Радомишль.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст. 185 КК України.
- 16.02.2019 року до Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області надійшло повідомлення від жителя с. Забілоччя Радомишльського району, про те, що з дачного домоволодіння викрадено електроінструмент.
Проведеними заходами встановлено, що в період часу з 22-00 год. 15.02.2019 року по 15-00 год. 16.02.2019 року, невідома особа, шляхом розбиття віконного скла дачного домоволодіння, проникла до будинку заявника, звідки таємно викрала електрошуруповерт, електрофрезу та електролобзик.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України.
 

За інформацією Анни Тарасюк