У Радомишлі побував нардеп П.Дзюблик - пообіцяв реконструкцію головної площі міста

Шрифти

Сьогодні, 31 січня 2019р, до Радомишля на 10-ту ранку завітав народний депутат України Павло Дзюблик. Як виявилося - прибув на Радомишльщину не з порожніми руками.

У своєму виступі, перед початком сьогоднішнього пленарного засідання Радомишльської міської ради, озвучив декілька власних проектів.

Перший. Депутат оголосив про початок конкурсу у якому може прийняти участь кожен, хто забажає – на кращий проект реконструкції головної площі Радомишля – майдану Соборного. За його словами переможець конкурсу отримає грошову премію. Винагорода, як і подальша реалізація  самого  проекту буде здійснена не за кошти бюджету громади, а з інших джерел фінансування.

Другий. Павло Володимирович також запевнив, що за його допомогою у рамках Програми «Чисте Полісся» (для роздільного сортування твердих побутових відходів) він допоможе міській громаді придбати новий сміттєвоз.

Третій. Депутат наголосив, що не полишає намірів щодо фінансування та продовження робіт з утеплення фасадів та заміни  вікон на пластикові у  всіх закладах міської комунальної власності.
Зауважимо, що повноваження народних депутатів цієї каденції добігають кінця вже на осінь поточного року. То ж отрібно встигнути виконати обіцяне.

Звісно, що підтримку мешканців Радомишльщини потрібно шукати реальними справами. Адже цілком вірогідно, що Павла Володимировича виборці знову бачитимуть у списках  досить таки тісного кола  кандидатів на чергових виборах до парламенту по 66-му виборчому округу.

Зауважимо, що  також цілком вірогідно, що по 66-му  округу знову балотуватиметься  неодноразовий переможець виборчих перегонів Віталій Журавський.  Маючи у  своїй  депутатській скарбниці  чимало зроблених ним   добрих справ для мешканців Радомишльщини  він не припиняє зв'язок  з виборцями усіх районів округу  та  системно надає  їм благодійну допомогу. 

 Варто  також  звернути увагу на нещодавній концерт у міському Будинку культури  за сприяння Юрія Забели, колишнього губернатора  Житомирщини, донедавна очільника  обласного осередку Радикальної партії.