РАДОМИШЛЬСЬКІ СКВЕРИ - МІСЦЕ У ХОЛОДКУ ДЛЯ ПАРКОВКИ АВТО

Шрифти

 

    

РАДОМИШЛЬСЬКІ  СКВЕРИ - МІСЦЕ У ХОЛОДКУ  ДЛЯ ПАРКОВКИ АВТО — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

У минулому році  після тягучих і неодноразових домагань від з міського керівництва навести елементарний лад у міському сквері по вулиці Міськради голова держадміністрації І.Харитончук,  не дочекавшись, вимушений був сам організовувати  силами працівників бюджетних установ  і технічними засобами залучених підприємств будівництво огорожі скверу, посів газону,тощо. З того часу там була ліквідована парковка автомобілів, а скверу було повернуто його колишнє обличчя. Утім у цьому році  сквер вже другий місяць  знову страждає, ставши  місцем складування зрізаних дерев та гілок акурат на газоні.
Наразі мова йтиме про  інакший сквер, що на вулиці Тараса Шевченка.  Тут неподалік  центрального ринку у холодочку під  кронами лип паркують власні авто кожного дня ті, що базарюють і ті, що купують. Місять багновицю колесами після щоденних дощів, чавлять траву. Відмовки очільників міста про відсутність коштів на огорожу скверу у місті вже не сприймаються. Та й чи потрібен там паркан? Досить було б невеличкого піклування про місто. Наприклад, установити відповідний забороняючий знак та домовитися з працівниками  районної державтоінспекції щодо періодичного нагляду за виконанням його вимог. Вочевидь самостійно господарювати у місті ніколи так і не навчаться. Знову  потрібна підказка і поміч з Білого Дому?

radomyshl-info