РАДОМИШЛЬСЬКІ ДЕПУТАТИ НАПОЛЯГАЮТЬ НА ЗАСЛУХОВУВАННІ ПУБЛІЧНИХ ЗВІТІВ КЕРІВНИКІВ УСТАНОВ ТА ПІДПРИЄМСТВ РАЙОННОЇ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Шрифти

РАДОМИШЛЬСЬКІ ДЕПУТАТИ НАПОЛЯГАЮТЬ НА ЗАСЛУХОВУВАННІ ПУБЛІЧНИХ ЗВІТІВ КЕРІВНИКІВ УСТАНОВ ТА ПІДПРИЄМСТВ РАЙОННОЇ  КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Упродовж декількох минулих каденцій у Радомишльській районній раді випустили з поля зору діяльність керівників установ та підприємств, що перебувають у районній комунальній власності. Така практика не сприяла підвищенню ефективності роботи соціальних закладів, не спонукала керівників підприємств до відчуття прямої відповідальності за організацію їх прибуткової роботи.

Не секрет, що наразі окремі підприємства районної комунальної власності не виконують свого безпосереднього призначення – отримання доходів від своєї підприємницької діяльності і наповнення районного бюджету. Поруч з цим ідентичні по профілю підприємства, що перебувають у приватних руках, мають значні доходи.

За ініціативою депутата райради Володимира Капранчука була внесено у план роботи райради на перше півріччя поточного року зміни, згідно яких відтепер керівникам установ та підприємств, які перебувають у спільній власності районної територіальної громади доведеться звітувати публічно на пленарних засіданнях райради.

Депутати матимуть змогу проконтролювати результати їх роботи, а громадськість району дізнатися з публікацій у засобах масової інформації та зробити певні висновки.