РАДОМИШЛЯНИ ОТРИМАЛИ БЕЗКОШТОВНИЙ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ГАЗЕТИ «ДІСТАЛИ»

Шрифти

РАДОМИШЛЯНИ ОТРИМАЛИ  БЕЗКОШТОВНИЙ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ГАЗЕТИ «ДІСТАЛИ» — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

Віталій Журавський, екс - депутат парламенту минулої каденції по 66-му виборчому округу, куди входить наш Радомишльський район, незважаючи на прогораш нинішньому нардепу Павлу Дзюблику, не розриває напрацьовані зв’язки з виборцями.

Словом політику не залишив.

Нині він переймається теперішніми проблемами громадян, відчуваючи градус соціальної температури громад районів, які входять у виборчий округ - місто Малин, Брусилівський, Володарсько-Волинський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Черняхівський райони з кількістю виборців понад 170 000.

У черговому номері газети «Дістали !», який мешканці Радомишльщини дістали зі своїх поштових скриньок у минулі вихідні дні розміщено його інтерв’ю у якому він, зокрема, висловлює свою думку щодо шляхів зняття з депутатів парламенту недоторканості, відношення до приватизації земель сільськогосподарського призначення.

А також газета подає огляд діючих тарифів на комунальні послуги у районах 66-го виборчого округу, екологічні проблеми у Користишівському районі, тощо.