ЗВЕРНЕННЯ РАДОМИШЛЬСЬКИХ ДЕПУТАТІВ РОЗГЛЯНУЛА КОМІСІЯ ОБЛРАДИ

Шрифти

ЗВЕРНЕННЯ  РАДОМИШЛЬСЬКИХ ДЕПУТАТІВ РОЗГЛЯНУЛА КОМІСІЯ ОБЛРАДИ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

Постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності під головуванням Сергія Кізіна 4 січня опрацювала звернення депутатів Радомишльської районної ради щодо вирішення питання передачі військового майна у комунальну власність Городоцької селищної ради цілісним майновим комплексом, без відчуження окремих об’єктів.

У якому депутати райради зазначають, що прийняття військового майна дасть можливість утворити об’єднану територіальну громаду з центром у смт. Городок, отримати субвенцію від держави та на ці кошти газифікувати селище і провести ремонти у соціальних закладах.

Для вирішення цього питання будуть підготовлені відповідні звернення до керівництва облдержадміністрації та управління Держгеокадастру в області.

На комісії бли присутні Олександр Потієнко – голова ради та перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Приймак.

Нагадаємо, що Міноборони України зволікає з передачею місцевій громаді об’єктів соціального призначення.