ПРИ БАЖАННІ І В РАДОМИШЛІ МОЖНА ПРИПИНИТИ СПАЛЮВАННЯ СМІТТЯ

Шрифти

ПРИ БАЖАННІ І В  РАДОМИШЛІ МОЖНА ПРИПИНИТИ СПАЛЮВАННЯ СМІТТЯ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

Декілька років поспіль працівники місцевого приватного  підприємства «Житлоремсервіс-9» спалювали частину побутового сміття на вогнищі біля майданчику для сміттєвих контейнерів у житловому масиві по вулиці Незалежності.

Мешканці 320-ти  квартир та їх діти вимушені були дихати небезпечним концерогенним димом від горілої поліетиленової плівки, пластмас, пінопласту, тощо.  Публікації у «Радомишль-інфо», звернення до дирекції міського комунального підприємства з благоустрою міста з приводу  екологічних та санітарних порушень, боротьба небайдужих людей, спроби власників квартир гасити вогнище водою -  не допомагали. Прибиральниці робили своє, з них, як з гусака вода…

Впродовж декількох місяців цього року у житловому масиві  раптом щезли небезпечні багаття. Такі зміни стали результом  роботи нового  Інспектора по благоустрою міста Олександра Папірного. Саме він провів «виховну» роботу з обслуговуючим персоналом та керівництвом підприємства. Вочевидь ознайомив  їх і про персональну  відповідальність у відповідності до Кодексу про адміністративні правопорушення за дії, що коїли всупереч закону.

Словом після 1001-го інспекторського попередження,  мов сім баб пошептало. Виходить, що при бажанні та сумлінному виконанні обов’язків таки  можна  усунути екологічну небезпеку для здоров’я та покращити умови проживання мешканців житлового масиву.