На Житомирщині з 2 листопада «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у 4 містах та 14 районах

Шрифти

З 2 листопада «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у містах Житомирі, Бердичеві, Коростені, Малині, Новограді-Волинському та в Андрушівському, Бердичівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Лугинському, Любарському, Народицькому, Овруцькому, Попільнянському, Романівському, Черняхівському, Чуднівському районах.


 

 Відтак на сайті  облуправління поліції поліцейські звертаються до жителів області:

радимо відповідально та серйозно поставитись до необхідності дотримуватись карантинних обмежень.

Обов’язково користуйтесь засобами індивідуального захисту. Пам’ятайте, що відсутність симптомів хвороби не є стовідсотковим показником неінфікованості. Маска та рукавички – найелементарніші засоби для убезпечення оточуючих від поширення вірусу.

Окремо звертаємось до громадян, які з тих чи інших причин повинні дотримуватись 14-денного режиму обсервації. Не нехтуйте доведеними до вас правилами та заборонами. Не наражайте на небезпеку рідних, близьких та загалом усіх, хто може опинитись поблизу. Серед інших заходів поліцейські перевіряють і дотримання самоізоляції жителями області, яким встановлений такий режим.

Одним з дієвих важелів впливу на порушників є законодавчо визначена адміністративна та кримінальна відповідальність.