Радомишльські поліцейські встановили особу крадія сумки з документами та грошима з приватного будинку

Шрифти

Уночі 20 жовтня з помешкання жительки райцентру було викрадено сумку з грошима та документами. Оперативники карного розшуку встановили причетного до правопорушення та вилучили викрадене.

Триває досудове розслідування.
До поліції звернулась 66-річна жителька м. Радомишля із повідомленням про крадіжку з її будинку. На місці події поліцейські з’ясували, що злодіяння ймовірно вчинили вночі: зловмисник потрапив до помешкання, відчинивши нехитрий замок на вхідних дверях. Поки господиня спала, він поцупив її сумку з грошима в національній та іноземній валюті, документами та іншими речами.
Поліцейські вилучили слідову інформацію, опитали ймовірних свідків та очевидців, провели інші першочергові дії. У результаті з’ясували, що до вчинення крадіжки може бути причетний 45-річний житель Радомишльського району. Оперативники кримінальної поліції розшукали чоловіка. У нього вилучили жіночу сумку та документи заявниці. Крім того, поліцейські виявили й інші речі, що можуть свідчити про вчинення ним ще низки правопорушень.
Відтак нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, у рамках якого поліцейські проводять відповідні перевірки щодо вчинення чоловіком інших злодіянь.
Законодавством крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років