Радомишль: скандал у сільпо

Шрифти

Сьогодні, 20.08.2020. 14.20. На першій касі жіночка ввічливо попередила, що розрахунки проводяться лише готівкою. Прямуємо на другу. Касир проводить підрахунок покупок, просить сільповську персональну картку, апарат автоматично зчитує з неї та вводить  інформацію.


І раптом, як сніг на голову посеред літа від касира : «розраховуйтеся готівкою у нас не працює інтернет, ідіть до порталів, вони поруч, знімайте готівку».

Ховаємо банківські картки, починаємо порпатися у кишенях, збираємо докупи купюри, яких ледве, ледве вистачає розрахуватися за набрані продукти.

У цей час за межами території кас розгоряється скандал: чоловік, віком років 30-ти, голосно конфліктує, доказуючи, що якщо касовий апарат здатен читати інформацію з персональної сільповської картки покупця та вносити неї у якусь базу то інтернет таки є.

По- інакшому, на його, як він вважав логічну думку, що голосно висловлював, апарат був би сліпий.
Народ слухав перепалку небайдужого чоловіка з жіночкою у сільповській формі одягу та охоронцем поруч. Той доказував, що вимагання готівки штучно інспіроване та одночасно домагався адміністратора.
З сільповських територіальних глибин до нього поспішив сам посадовець, а з ним з’явився й інтернет на касах…

Все стало на свої звичні місця. Народ байдуже розраховувався банківськими картками, поодинці розходився, чоловік гнівно продовжував діалог…

Тим часом ніхто так і не второпав: інтернет пропав зумисно, чи поява мережі у касових апаратах просто співпала з приходом адміністратора, чи скандалом покупця…

А ви як подумали ?