У Радомишлі помітили колишнього нардепа Павла Дзюблика. Чим викликаний його візит?

Шрифти

Учора, 7 липня 2020р, колишнього нардепа по 66-му виборчому округу, куди входить наш Радомишль, помітили у владних коридорах. З ким зустрічався екс-нардеп і мета його візиту наразі невідома.
Утім, після публікації на своїй сторінці у ФБ колективного фото, оприлюднення своїх намірів та нової команди не залишаються сумнівів.


«Шановні друзі.За останню добу отримав велику кількість дзвінків та повідомлень від вас. Спробую відповісти на найактуальніші запитання.
1. ПроПозиція - Всеукраїнська політична партія, об’єдння професіоналів у різних галузях та людей що вміють досягати результатів на місцях.
1593942440 0 zoom width 3002. Головна ідея - відстоювання інтересів об’єднаних громад. Сильні громади - заможні люди. Звідси побудова партії знизу до верху, а не навпаки.
3. Розробка програми партії, на фінальній стадії. Якщо у вас є пропозиції, уважно їх вивчимо й намагатимемося зреалізувати.
Отож.
Формуємо команду на території Житомирської області.
Потрібні кандидати на голів та депутатів до міських, селищних та сільських ОТГ, кандидати до районних та обласної ради.
Хочете змінювати країну на краще, приєднуйтеся!» - закликає  П.Дзюблик.

Публічне позиціонування себе, як стороннього спостерігача на з'їзді партії «ПроПозиція», впевненість, що «політику держави потрібно формувати знизу доверху», дають всі підстави для припущення, що Павло Володимирович повертається у політику.

А візит до Радомишля – не що інше, як перші кроки по формуванні на теренах Радомишльщини команди, яка піде на осінні місцеві вибори кандидатами у депутати, головами  громад від «ПроПозиції», а також пошуки кандидатури місцевого харизматичного лідера цієї нової політсили.