Радомишль: кримінальні новини

Шрифти

 Радомишльський відділок поліції повідомляє:

- до чергової частини Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області надійшов письмовий рапорт ст. о/у Радомишльського СКП по факту здійснення крадіжки гр..С. з дачного будинку гр. Б.
На місце події було направлено СОГ на чолі з відповідальним ВП.
Проведеними оперативно розшуковими заходами було встановлено, що гр. С., раніше судимий, шляхом розбиття віконного скла в дачному будинку гр. Б. в подальшому через вікно, проник в середину будинку, звідки таємно викрав цифровий ефірний приймач Т-2 та мобільний телефон.
Викрадене майно вилучено за місцем проживання гр. С., який в скоєному зізнався.
Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України.
Злочин розкрито працівниками сектору кримінальної поліції Радомишльського ВП.

- до чергової частини Радомишльського відділення поліції  надійшов письмовий рапорт старшого ДОП. про те, що один із жителів Радомишльського району Житомирській області, зберігає та вживає наркотичний засіб "Канабіс".
02.06.2020 дільничними офіцерами поліції Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 КК проведено санкціонований Радомишльським районним судом обшуку у господарстві громадянина.
В результаті обшуку в будівлі було виявлено та вилучено подрібнену рослинну масу темно-зеленого кольору зовні схожу на потерті листя коноплі орієнтовною вагою до 10 гр

Разом з цим, до чергової частини надійшов аналогічний письмовий рапорт о/у СКП про те, що один із жителів м. Радомишля зберігає та вживає наркотичний засіб.
04.06.2020 в рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 КК України проведено санкціонований Радомишльським районним судом обшуку у господарстві вищезгаданого громадянина
В результаті обшуку будівлі , в одній із кімнат, на полиці було виявлено та вилучено подрібнену рослинну масу темно-зеленого кольору зовні схожу на потерті листя коноплі орієнтовною вагою до 1 гр., та психотропна речовина амфетамін 3 гр.
Житель пояснив, що вказану речовину зберігав для власних потреб без мети збуту.
Вилучене буде направлено до НДЕКЦ ГУНП в Житомирській області.

По даним кримінальним провадженням триває досудове розслідування.

P.S. Стаття 309. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту

1. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту -

караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.