У наших сусідів: чи встигне Малин вскочити в останній вагон? Утім радомишляни не перон не прийдуть - разом їхати не хочуть

Шрифти

Потуги малинчан заслуговують на похвалу. Малин усіма силами героїчно старається вскочити в останній вагон /дивись ТУТ/.
 Гарантій мало, утім малинчани  героїчно не здаються. Небезпека втратити район і рівень міста обласного підпорядкування очевидна.  Малин, маючи статус міста обласного підпорядкування, мав бюджет більший у рази  від нашого  райцентру, а відповідно і можливість вирішувати соціальні проблеми городян.
photo 2020 04 29 12 03 55То ж чергова зустріч на теренах Малинщини та проведення наради по збереженню району за участю  голови профільного комітету Верховної ради Андрія Клочко, губернатора Житомирщини  Віталія Бунечка та малинських нардепів особливих, окрім примарних надій, теж не залишила.

Та й мери міст Брусилова, Радомишля, Коростишева, Народич на цій зустрічі вважали, що краще промовчати, не ображаючи сусідів, особливих бажань увійти в новоутворення не виявили.

Утім і самі депутати малинської міськради втратили віру, /дивись ТУТ/. 

Нагадаємо, що на прохання нардепа Андрія Пузійчука Радомишльська міськрада попередньо вже провела опитування щодо позиції  наших депутатів про входження Радомишльщини до складу новоутвореного Малинського району.

Підсумок: з 27 депутатів Радомишльської міськради лише троє «за», інші -  проти, тобто, бажають увійти до складу Житомирського району.
В тему: 
"Малинчани борються за свій район: проте аргументів обмаль"