НА РАДОМИШЛЬЩИНІ ВИРУБУЮТЬ ЛІСИ – ДЕПУТАТИ СТУРБОВАНІ, ПРОСЯТЬ ОЧІЛЬНИКІВ ОБЛАСТІ, ПРОКУРАТУРУ ТА ЕКОІНСПЕКЦІЮ ПРОВЕСТИ ПЕРЕВІРКИ

Шрифти

На офіційному сайті Радомишльської міської ради оприлюднено звернення депутатів, прийняте на нещодавньому пленарному засіданні ради.

 

Голові Житомирської ОДА 

Віталію БУНЕЧКУ

Голові Житомирської обласної ради
Володимиру ШИРМІ
Прокурору Користишівської
місцевої прокуратури
Сергію ЗУБАКУ
Директору Державної екологічної
інспекції у Житомирській області
Максиму ЖЕЛЕЗНЯКУ

Звернення
депутатів Радомишльської міської ради щодо перевірки законності вирубки лісуРадомишльським відділенням ЖОКАП «Житомироблагроліс»

До виконуючих обов’язки старост старостинських округів та до міського голови Радомишльської міської ради звертаються жителі сіл Радомишльської ОТГ та м. Радомишля про масову вирубку дерев в лісі, що обслуговує Радомишльське відділення ЖОКАП «Житомироблагроліс». Депутати Радомишльської міської рад просять перевірити законність вирубки лісу Радомишльським відділенням ЖОКАП «Житомироблагроліс» в кварталах 24, 25,28 біля с. Мала Рача та лісовий масив між селами Меделівка – Вишевичі Вишевицького лісництва, в кварталах 48,50 біля с. Глухів – 1, квартал 53 між селами Пилиповичі та Журавлина та лісовий масив між селами Моделів – Пилиповичі Потіївського лісництва.

Просимо, у випадку порушень законодавства, прийняти необхідні міри щодо запобігання даних дій. При утворенні комісії з вивчення даного питання, просимо включити представників Радомишльської міської ради та громадськості Радомишльщини до складу членів комісії.



Звернення прийнято на двадцять четвертій сесії міської ради
VII скликання 24 грудня 2019 року.

Міський голова Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ