Радомишльська громада стала кращою на Житомирщині

Шрифти

В обласній раді підбили підсумки обласного щорічного конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини»

Обласна комісія з проведення обласного щорічного конкурсу 14 листопада відвідали три-громади фіналістки конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини».

Нагадаємо, що за підсумками першого засідання обласної комісії, яке відбулось 23 жовтня, у фінал вийшли Пулинська ОТГ, Радомишльська ОТГ та Олевська ОТГ.

Після огляду спортивної інфраструктури зазначених громад, безпосереднього спілкування з керівництвом громад, відповідальними за розвиток спорту у громадах та з керівниками місцевих ДЮСШ, тренерами, члени комісії одноголосно вирішили розподілити місця таким чином.

Отже, перше місце та кращою спортивною громадою Житомирщини у 2019 році стала Радомишльська ОТГ, друге місце посіла Пулинська ОТГ, а третє – Олевська ОТГ.

За умовами конкурсу, громади які стали переможцями, отримують з обласного бюджету грошові премії шляхом перерахування субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки. А саме, за 1 місце – 200 тис.грн, 2 місце – 150 тис.грн та 3 місце – 100 тис.грн.

Грошові премії можна використати виключно на спортивний розвиток територіальних громад.

Нагородження переможців та вручення дипломів Житомирської обласної ради за І, ІІ та ІІІ призові місця відбудеться під час урочистостей до Дня місцевого самоврядування.

У 2018 році кращою спортивної громадою стала Баранівська ОТГ, друге місце посіла Городницька ОТГ, а третє – Ємільчинська ОТГ.