Радомишльщина: кримінальні новини за тиждень

Шрифти

02.05.2019 року до Радомишльського ВП надійшло повідомлення експерта Радомишльського сервісного центру, про те, що гр. О. намагався зареєструвати автомобіль в якого кустарним способом була замінена номерна панель.

02.05.2019 року до чергової частини Радомишльського відділення поліції надійшла письмова заява від гр. К. жителя смт. Коцюбинське, Київської області, про те, що з його дачного домогосподарства в с. Раковичі Радомишльського району скоєно крадіжку майна.
Проведеними оперативно розшуковими заходами було встановлено, що 30.04.2019 року гр. С, житель с. Раковичі, шляхом зриву навісного замка на вхідних дверях дачного будинку, який належить заявнику, проник всередину дачного будинку, звідки таємно викрав шуруповерт, музичну колонку та пляшку горілки.

 05.05.2019 року о 07.13 год. до чергової частини Радомишльського відділення поліції по телефону надійшло повідомлення від гр. Л. жительки с. Став Слобода, Радомишльського району, про те, що 03.05.2019 року її сестра гр. Дембіцька Діна Василівна поїхала із с. Став Слобода до м. Радомишль на ринок та до теперішнього часу не повернулась після чого місце перебування її невідоме. Тривають заходи по встановленню місця знаходження останньої.