У РАДОМИШЛІ АВТОМОБІЛЬ ДРЕМЕНУВ ВІД ГОСПОДАРЯ

Шрифти

У РАДОМИШЛІ  АВТОМОБІЛЬ  ДРЕМЕНУВ ВІД ГОСПОДАРЯ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Причиною багатьох дорожніх аварій та пригод є  постійна заклопотаність  водіїв власними життєвими проблемами.  Нещодавно  власник ВАЗ-2105,  забувши  прийняти заходи по убезпечення скочування автомобіля, припаркував його на крутому схилі вулиці  Великої Житомирської  неподалік ритуальних магазинів, пішов вирішувати свої справи.

Інший водій, зупинившись трішки нижче по схилу, у цей час когось очікував, сидячи  в авто.  Про розвиток  подальших  подій неважко здогадатися.  Той автомобіль, що стояв на горі   без господаря самотужки побіг по крутому схилу, все більше набираючи швидкість,  допоки не зіткнувся з  іншим. Удар був такої сили,  що, навіть, лонжерони у припаркованого автомобіля  «пішли» вперед.  Потерпілий вже декілька днів перебуває у шоковому стані від переляку і біганині по колу навколо  страхувальних  кампаній у яких традиційно  дивна поведінка і відмовна політика.

Власник автомобіля - втікача народився у сорочці. Бо могло  б все закінчитися  значно плачевніше, якби некероване  авто вискочило на пішохідний тротуар чи зустрічну смугу руху.

radomyshl-infoм