У РАДОМИШЛЬСЬКОМУ ТОВ «НИВА» ПРИСТРАСТІ НЕ ВЩУХАЮТЬ.

Шрифти

У РАДОМИШЛЬСЬКОМУ ТОВ «НИВА» ПРИСТРАСТІ НЕ ВЩУХАЮТЬ. — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста РадомишльЯк повідомив RuporZT 13.08. 2013р. у статті «Радомишльська «Свобода» допомагає пайовикам боротися зі злодійкуватим співвласником»

«11 серпня 2013 року в Радомишлі на Житомирщині відбулася зустріч власників земельних паїв та представників Житомирської обласної організації ВО "Свобода". Націоналісти відгукнулися на прохання пайовиків допомогти забрати їхні землі у співвласника, який нахабно обдурює людей. Співвласник земельних паїв Осика М.П., який керує сільськогосподарським ТОВ "Нива", з 2002 року по 2011 рік підробив документи на право власності на майно пайового фонду. Нині ж М.Осика без дозволу пайовиків розпродає їхнє спільне майно: частину здає в оренду підприємствам, а частину – привласнив. Наслідками його "господарювання" є порізаний без згоди власників на брухт тракторний стан, збудований кількома поколіннями працівників. Осика не дозволяє навіть заходити на територію, що є у спільній власності. Однак пайовики готові захищати свої права, аби зберегти місто від знищення, тому й звернулися по допомогу до ВО "Свобода"».

За наявною інформацією  radomyshl-info у колективі пайовиків розкол стався давно. Судову тяжбу   з ТОВ «Нива»  та її керівником М.Осикою, звинувачуючи його у всіх гріхах, певна група людей веде вже добрий десяток років. За словами керівника господарства деяким спритникам - пайовикам  дуже хочеться вихопити  самі ласі шматочки  пайового  майна, яке нині  збережене і перебуває у колективній власності  ТОВ, а все інше – неліквідне майно залишити  пенсіонерам за принципом «на тобі небоже, що мені не гоже».

Вочевидь судовим шляхом зробити цього не вдається, от і кинулися у політику.

radomyshl-info