На Радомишльській міській вежі дощі змили мідь

Шрифти

На Радомишльській міській  вежі дощі  змили мідь — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Споруда міської  вежі, яка стала символом міста на його гербі, височіє у центрі міста  тепер покинута, забута і недобудована.

Ще у 2007 році тодішній міський голова  затіяв її реконструкцію.  Забаганка була авантюрною з самого її початку бо у міській казні  грошей на  примхи  не було ні копійки.  Гарні господарі спочатку накопичують гроші, а вже потім затівають будівництво. У випадку з вежею чомусь все було з точністю до навпаки. Щоправда тоді  на виправдання оголосили, що будівництво вежі буде вестися за благодійні кошти.  Врешті - решт на  вежу убухнули більше мільйона, як бюджетних так і жертвенних коштів, а кінця не видно.  За розкрадання та приписки при реконструкції вежі  осуджені  вже дві людини -  керівник одного з міських комунальних підприємств та  підрядної будівельної фірми з міста Рівного. Радомишльські  кмітливі підприємці  все це бачили і тепер викидати власні гроші на вітер не бажають. Тим часом бюджет бідний, як церковна миша.  А без них вежа, як сирота.

Ще минулого року дах  вежі поблискував під  променями сонця  жовтаво – червонуватим сяйвом міді. Утім  цього літа ореол  міді кудись щез  і покрівля стала звичайною.  Спробуй здогадайся  хто у цьому винен. Дощі, замовники, підрядники, виробники ?

radomyshl-info