У РАДОМИШЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ МОЖЛИВЕ ПОДОРОЖЧАННЯ КВИТКІВ НА ПРОЇЗД В АВТОБУСАХ.

Шрифти

У РАДОМИШЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ МОЖЛИВЕ ПОДОРОЖЧАННЯ КВИТКІВ НА ПРОЇЗД В АВТОБУСАХ. — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Голова  обласної державної адміністрації С.Рижук за інформацією сайту ОДА підписав розпорядження  від 12.09.2013 №290 «Про розмір тарифу на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху».

« Суб’єктам господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правових форм:

- Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, у приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні на рівні не більше 0,28 грн. за 1 пасажиро-кілометр.

- Установити тариф на перевезення одного місця багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, на рівні не більше 10% від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.

-До розміру тарифу не включаються: податок на додану вартість, сума страхового платежу з обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті, автостанційний збір за обов’язкові послуги, що надаються автостанціями пасажирам.

radomyshl-info