РАДОМИШЛЬСЬКІ КОЛИШНІ ПЕРШІ СЕКРЕТАРІ РАЙКОМУ КОМСОМОЛУ НЕ ШУКАЮТЬ СПОКІЙНОГО ЖИТТЯ

Шрифти

РАДОМИШЛЬСЬКІ КОЛИШНІ ПЕРШІ СЕКРЕТАРІ РАЙКОМУ КОМСОМОЛУ НЕ ШУКАЮТЬ СПОКІЙНОГО ЖИТТЯ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Так сталося випадково, що  на цій світлині  вони розташувалися зліва-направо не тільки по росту, а й згідно хронологічному порядку коли кожен з них у свій час обіймав чільну посаду першого  секретаря   Радомишльського  райкому комсомолу. 29 жовтня комсомол святкував своє 89-річчя. А 1 листопада усі троє прибули   на сесію районної  ради, утім  у різних іпостасях.

Василь Тужик /зліва/ – з 2010 року очолює Радомишльську районну раду. Цього дня він виносив на розгляд сесії майже 30 питань порядку денного. У цей перелік з метою захисту міської громади він не побоявся включити й такі, що  боляче тиснули на інтереси декого з місцевого бізнесу. І добився таки прийняття по них рішення. Саме за цю позицію Василю Анатолійовичу під  час сесійної дискусії довелося з притаманною йому толерантністю та витримкою вислухати на свою адресу розгнуздані потоки образ, а депутатам побачити класичні зразки голої невихованості, розперезаності та неприкритого слугування своїм господарям-роботодавцям. На цій сесії вперше був даний відкритий  посил таким  представникам розгнузданості у тім, що впевненості і можливості  десятиліттями    відчиняти двері у міських та районних кабінетах ногою, легких порухом руки брати рішення на  користь інтересів бізнесу, забуваючи про проблеми міста і району,  настав крах.

Володимир Добровольський /у центрі/ - нині успішний підприємець. Однак активну участь у громадському житті не припиняє. На сесію він прийшов захищати інтереси мешканців вулиці Микгород, як він сказав  саме тому, що вони допоки мовчать, бо чи не у кожній сім”ї з цієї вулиці хтось працює на підприємстві, яке створило нестерпні умови проживання у власних домівках микгородців. Принісши з собою лист з підписом 200 микгородців  за їх дорученням розповідав з трибуни, що життя на вулиці на якій розташований пивзавод перетворилося у пекло. За його словами від поруч розташованих земель куди зливаються заводські  каналізаційні витоки ціле літо стоїть нестерпний сморід. З цих відстійників згодом рідина прямує у річку Тетерів. На вулиці машинний гул немовби на автомагістралі. Тут паркуються  у спекотну пору та по декілька діб у черзі чекають заводської продукції порою по 60 великовантажних автофур. Водії без всяких санітарних умов тут ночують, готують їжу. Він передав депутатам  та керівництву району громадське прохання навести лад на вулиці, припинити  шкоду  довкіллю і здоров'ю.

Юрій Романчук /праворуч/  - тепер займається підприємницькою діяльністю. Але від політики і громадського життя не відійшов. Він очолює районну організацію соціалістичної партії, обраний депутатом районної ради, головою депутатської фракції.   Також не стояв осторонь подій, які відбуваються на вулиці Микгород. На засіданні депутатської групи і сесії  пропонував повідомити та залучити до перевірки заводу природоохоронні та санітарні державні служби з метою виявлення  порушень, які призводять до  скарг мешканців вулиці.

Словом колишні успіхи у минулому і теперішні  у сьогоденні, не зважаючи на те, що ці періоди дуже тепер різняться один від одного,  все ж  мають спільний знаменник для кожної особистості і, перш за все - це  власна активна громадська позиція. А вона, як бачимо, притаманна усім трьом колишнім секретарям райкому комсомолу.

radomyshl-info