РАДОМИШЛЬСЬКА ПРОКУРАТУРА ПОВЕРНУЛА 3 гектари ЗЕМЛІ, ЯКА БУЛА РОЗДАНА ДЕПУТАТАМИ МИНУЛОЇ КАДЕНЦІЇ У ВЛАСНІСТЬ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ

Шрифти

РАДОМИШЛЬСЬКА ПРОКУРАТУРА ПОВЕРНУЛА  3  гектари ЗЕМЛІ, ЯКА БУЛА РОЗДАНА ДЕПУТАТАМИ МИНУЛОЇ КАДЕНЦІЇ У  ВЛАСНІСТЬ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Депутати Радомишльської міської ради   27 грудня 2013 року розглянули  подання прокурора Радомишльського району з вимогою  щодо  виконання  рішень Вищого спеціалізованого суду України ВІД 06.11.13р, Господарського суду Житомирської  області від 24.04.13р. про визнання недійсними  державних актів   на право приватної власності на землю та розірвання договору  на оренду землі.

Рішенням цієї сесії  землю по вулиці Микгород та  Котовського 35-а  площею майже 3 га, яка на підставі держаних актів  та договору оренди перебувала  у власності та користуванні ряду фізичних осіб передано у власність міської громади.

Утім незрозуміло чому рішення судів станньої інстанції впродовж півроку відлежувалося під сукном допоки з районної прокуратури не пролунав грім.