У РАДОМИШЛІ ОЖИВАЄ ВУЛИЦЯ МІСЬКРАДИ

Шрифти

У РАДОМИШЛІ ОЖИВАЄ ВУЛИЦЯ МІСЬКРАДИ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Тішать душу й очі радомишлян  щоденні роботи по укладці нового дорожнього полотна по вулиці Міськради. Тут роками були  глибокі ковдобини та калюжі.

І ось, нарешті,  буде сучасна дорога. Це добре, коли місцева влада змінює життя мешканців міста на краще, чим було ще учора. Але не всі знають, що  впертий спосіб акумулювання вільних залишків коштів з міського бюджету на  рахунках банківських установ під приводом отримання депозитних відсотків прибутку з них, який застосувала міська влада ще 3 роки тому, викликав критику, як у декого з депутатів міськради так і небайдужих городян. З цього приводу велися гострі дискусії. І, як видно з теперішнього "обвалу" гривні,  цілком справедливу.  Адже  наразі не важко підрахувати скільки втрачено і скільки здобуто.

Понад 3 млн.грн. попали на депозитні рахунки банківських установ коли курс національної валюти  по відношенню до долара був десь у рамках 1 до 8. Тепер він зріс майже удвічі. А отже і ціна на асфальтобетон та будівельні роботи відповідно зросла.

Тому недалекоглядна тактика щось заробити на депозитах стала віртуальною  та призвела до  втрат, і немалих, не тільки у грошах, а й  об'ємах заасфальтованих вулиць.