ХТО У РАДОМИШЛІ РОБИТЬ ПОЛІТИКУ?

Шрифти

ХТО У РАДОМИШЛІ РОБИТЬ ПОЛІТИКУ? — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Сірий кардина́л - так називають впливових людей, особливо у політиці, які діють негласно і зазвичай не обіймають формальних посад з такими повноваженнями.  Утім звідкіля  і  саме  від кого  дме вітер  з потугами впливати   на розстановку кадрів, яка відбувається останнім часом у районі, добре  всі  знають.

Однак не всі обізнані, що у Радомишлі окрім політики  силкуються піти  ще далі. Подейкують, що нещодавно до  власника приватної фірми звернувся приїзджий  досвідчений  дипломований спеціаліст  з проханням обійняти вакантну посаду. Утім після тривалої бесіди віч на віч з господарем отримав дивну пропозицію - завітати до приватного  офісу іншої людини і заробити там «добро», тобто, згоду. Що він і зробив. Щоправда «добро»  разом з настановами отримав і  наразі обійняв посаду.

Отже  такий симбіоз  впливу на політику і бізнес, на думку  декого з тутешніх-вчорашніх, дасть змогу заздалегідь  розставити своїх людей у владних, приватних та партійних  структурах перед цьогорічними  виборами до місцевих рад.