ЯК ВІДВІДУВАВ ЗАСІДАННЯ ПАРЛАМЕНТУ НАРДЕП, ЯКОМУ РАДОМИШЛЬЩИНА НАДАЛА ПЕРЕВАГУ

Шрифти

ЯК ВІДВІДУВАВ ЗАСІДАННЯ ПАРЛАМЕНТУ НАРДЕП, ЯКОМУ РАДОМИШЛЬЩИНА НАДАЛА ПЕРЕВАГУ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль Павло Дзюблик - член  фракції партії «Народний фронт», якому виборці Радомишльщини надали перевагу перед іншими кандидатами на позачергових виборах до Верховної Ради, відвідав пленарні засідання парламенту з початку роботи Верховної ради VIII скликання та був на робочому місці – 90% (за даними реєстрації за допомогою електронної системи) та 89% (за даними письмової реєстраціїЇ відповідно.

Нагадаємо, що згідно Закону України «Про статус народного депутата» народний депутат повинен бути присутнім та особисто брати участь у засіданнях Верховної Ради України, що є його прямим обов’язком. У РегламентІ Верховної Ради України зазначено, що кожен депутат повинен засвідчувати свою присутність на засіданні підписом під час письмової реєстрації.

Варто зауважити, Павло Дзюблик не забуває регулярно проводити прийом громадян у депутатській приймальні, яка розташована у приміщенні Радомишльської районної державної адміністрації на Майдані Соборному №12.