ПАВЛО ДЗЮБЛИК: МИ СКОРО ПОТОНЕМО У ВЛАСНОМУ СМІТТІ. УТІМ, ЯКБИ НАРДЕП ВІДВІДАВ СМІТТЄВИЙ ПОЛІГОН У РАДОМИШЛІ ТО ПЕРЕКОНАВСЯ Б, ЩО МИ ВЖЕ ДАВНО ПОТОНУЛИ

Шрифти


«Новозбудований сучасний полігон у Радомишлі перетворили у простий смітник, який після того ось вже 7 років гниє просто неба, отруюючи довкілля і людей. І довго буде гнити. Адже на кошти для ремонту його знищених інженерних комунікацій, які будуть дорівнювати кошторисній вартості його будівництва найближчими роками сподіватися не варто» - каже депутат райради Володимир Капранчук.

читай «Сміттєва афера»,

"У РАДОМИШЛІ ЗРУЙНУВАЛИ - У КОРОСТИШЕВІ ПОБУДУВАЛИ"

Утім намагання народного депутата Павла Дзюблика, якому радомишляни надали перевагу  на минулих парламентських виборах, привести інвестора у свій виборчий округ свідчать про його наміри виконувати свої передвиборні обіцянки.

ПАВЛО ДЗЮБЛИК: МИ СКОРО ПОТОНЕМО У ВЛАСНОМУ СМІТТІ. УТІМ, ЯКБИ НАРДЕП ВІДВІДАВ СМІТТЄВИЙ ПОЛІГОН У РАДОМИШЛІ ТО ПЕРЕКОНАВСЯ Б, ЩО МИ ВЖЕ ДАВНО ПОТОНУЛИ — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

21 квітня Павло Дзюблик зустрічався з потенційними інвесторами із Китаю. Обговорювали перспективи будівництва сміттєпереробного заводу на Житомирщині. На зустрічі були присутні і представники Малина.

Про народний депутат повідомляє на своїй сторінці в Facebook

"Сьогодні (21 квітня - ред.) зустрічався з потенційними інвесторами із Китаю.

Робоча зустріч відбулася у м.Київ. Ключове питання - перспектива будівництва сміттєпереробного заводу на Житомирщині.

Я, як член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, зацікавлений в тому, щоб такий завод, який би відповідав світовим стандартам, у нашій області був, оскільки та ситуація, що є на даний час, не може залишатися без уваги. Ми скоро "потонемо" у власному смітті.

Але, якщо нам здається, що "такого добра" у нас багато, то інвестори, враховуючи потужності заводу, кажуть, що навпаки-мало. Зупинилися на тому, що кожен вивчить зі свого боку усі нюанси даної справи. Пріоритет - це міні-завод.

Якщо вдасться дійти згоди, то продовжимо діалог з даною компанією, якщо ж ні ,- шукатимемо альтернативу.

Чому саме Малин та Радомишль?

Поясню. Це найбільші міста мого округу, які вже мають напрацювання у даному напрямку (нагадаю, що перспектива появи подібного підприємства на території між м.Малин та м.Радомишль вже розглядалася декілька років тому, навіть виготовлена відповідна документація на землю під лінію).

Тож працюємо."- каже нардеп.

Варто зауважити, що гри в загадку, на чиїй території розмістять об’єкт, яку розгорнули журналісти з наших міських сайтів, вести не варто. Перш чим братися за перо треба знати проблему.

Наразі невідомо, які проектні технології будуть застосуватися при переробці сміття. 25 –тисячний Малин з його не малими промисловими потужностями продукує у рази більше твердих промислових та побутових відходів ніж 15-тисячний Радомишль. Цим все сказано.