У РАДОМИШЛІ «ВІДКОРИГУВАЛИ» НОВІ ТАРИФИ ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БУДИНКІВ, ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ. ТІЛЬКИ У ЯКИЙ БІК?

Шрифти

У РАДОМИШЛІ  «ВІДКОРИГУВАЛИ»  НОВІ ТАРИФИ  ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ  БУДИНКІВ, ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА  ВОДОВІДВЕДЕННЯ. ТІЛЬКИ У ЯКИЙ БІК? — Інтернет газета міста Радомишль - періодичне інтернет видання міста Радомишль

15 березня Радомишльський міськвиконком розглянувши лист приватного підприємства «Житлоремсервіс-9» та комунального ««Водоканал» щодо затвердження коригування тарифів на послуги, які вони надають городянам, вирішив затвердити запропоноване «коригування».

Відповідні рішення були прийняті під час відсутності міського голови О.Соболевського, який перебував на лікарняному. Рішення виконкому підписав його перший заступник С.Свіца.

Нині не пишуть «підвищити» чи «зменшити» тарифи, а загортають сюрприз, як цукерку у папірець з написом: «коригування».

Отже для для населення (І група споживачів) віднині :

- вартість 1 куб. м. водопостачання – 14,75 грн;

- вартість 1 куб. м. водовідведення – 5,16 грн;

Для власників тих квартир, де будинки обслуговує приватний підприємець пан А. Розпутенко - власник «Житлоремсервіс-9, наприклад 2-х кімнатна квартира площею 51,9 м.кв. в будинку №2 по вулиці Незалежності, відтепер щомісячна плата буде обходитися в 132,86 грн.